Om mig

Hej!
Kul att ni ville ta er tiden att läsa lite om vad jag är för en prick!

I korta drag är jag en glad, kreativ tjej som älskar att babbla dagarna långa! Jag drar gärna igång projekt och har oftast många bollar i luften, tur att man har någorlunda bollkänsla!
Att blogga är kul och klarar ni inte av felstavningar och särskrivningar ska ni GENAST klicka er vidare så lång från denna sida ni kan komma!

Som ni kommer se här på bloggen så är jag en riktig renässanskvinna inom det kreativa. Med mycket kli i fingrarna blir det en och annan kration. Allt från konst, pyssel, inredning, trädgård m.m. Jag gillar att fixa med det mesta, men undviker bakning i största möjliga mån. Får det är jag så otroligt dålig på!

Hösten 2017 fick vi nycklarna till vårt hus Linnéaborg. En vacker, lite åtgången, villa byggd 1914, med stor, lummig trädgård som behövde en hel del kärlek. Vi är så glada i vårt hus och skaparglädjen är större än någonsin. Följ gärna med på vår resa!

Hoppas ni fått lite koll på vem jag är. Undrar ni något så får ni gärna fråga!
Stor kram på er!

19 tankar om “Om mig

 1. Hej!
  Vill bara säga att jag blir så glad av att läsa din blogg och få ta del av din fantastiska energi och sprudlande personlighet som genomsyrar dina inlägg. Jisses vad du sprider värme! Keep it up :-)!

  • Du anar inte hur mycket det värmer att höra!
   Det var en gång en person som sa till mig att människor som inte kan stava och som gör särskrivningar inte borde blogga. Något som jag gör mer än ofta! :p
   Därför känns det extra härligt att höra att trots alla små missar så lyser personlighet och mening igenom.
   Tack underbara du för att du gjorde min dag!
   Stor och varm kram tillbaka!

 2. Ja, OM din personlighet lyser igenom! Din blogg är så lekfull och inspirerande!
  Glad att du ignorerade personen som tyckte att vissa inte bör blogga. När jag läser din blogg ser jag inte de eventuella stavfelen utan de vackra konstverken och din glädje i att få skapa. Det är härligt att ta del av!
  Bautakram :-)!

 3. Oj vilken underbar blogg! Känner att min egen kreativitet börjar vakna när jag kikat runt, tack för det! Och du, din pojkvän har precis lika stor tur som har en fin godhjärtat tjej som dig! Kram =)

 4. Hittade dig just på instagram och klickade mig in här. Du verkar ha en helt underbar vardag! Men vad jobbar du med? :)
  Fin blogg! *bokmärker den* :)

  • Va roligt, så glad jag blir! :)
   Jag har tyvärr inget fast utan vikarierar som receptionist samt tar lite lärarvik. då och då.
   Va roligt, då hoppas jag att du hittar hit fler gånger. :)
   Du har ingen blogg man kan kika in?
   Stor kram

  • Tack snälla Carin!
   Just nu är det lite si så där med uppdateringar men jag resonerar som så att jag hellre bloggar när jag har lust än att uppdatera med massa skräp. Du är varmt välkommen att titta in precis när du vill!
   Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s